Tech-Huset som arbejdsplads

Nicklaes Nielsen er teknisk designer og CAD Adminstrator ved Tech-Huset A/S.
Ved at være konsulent hos Tech-Huset har jeg oplevet en  stor fleksibilitet, da jeg ikke sidder fast i samme type opgave i mange år ad gangen.
Jeg får lov til at prøve kræfter med flere forskellige opgaver og dermed udbygge mine kompetencer og snuse til mange forskellige brancher.
Det er aldrig kedeligt og alsidigheden passer mig utrolig godt hos Tech-Huset. Jeg synes, at det er en stor fordel, at jeg ikke bliver bundet til et fast område og hverdagen ikke er ens. Det giver mig også personlige fordele, da jeg hele tiden udvikler mit kompetence felt og opdatere mit CV som teknisk designer. 

"Min tid ved Tech-Huset har givet mig mulighed for virkelig at udvide mit kompetence område, men jeg har også fået opbygget et langt større netværk på tværs af brancher end, hvis jeg havde været ved den samme virksomhed i mange år. "
Nicklaes Nielsen
Teknisk designer

Fyns Karosseribyg projektet

Opgaven ved Fyns Karosseribyg (FKB) går ud på at få tegnet alle komponenterne på lastvognene såsom lad, kofanger og kraner således det hele bliver afstivet så lastbilerne f.eks. ikke knækker under presset og vægten.

Nicklaes har primært kunne hjælpe FKB med hans tegnekompetencer.

Udover det, så har der været et stort fokus på, at få lagt en ekstra dimension på gamle tegninger. Ved at få omsat  tegningerne til 3D tegninger gør, at det bliver nemmere at spotte og opdage fejl inden produktion og opbygning. da detaljerne for opbygningen og produktionstegningerne er mere transparente og dermed nemmere, at oversætte og omsætte til den reelle opbygning ude i produktionen.

Det gør også, at opgaven hos FKB har krævet flere besøg nede i produktionen for at måle lastbilerne op så det er de reelle mål inden de tegnes i 3D ved brug af programmerne Inventor og AutoCAD.

Nicklaes fortæller

Fyns Karosseribyg

Hos Fyns Karosseribyg havde de brug for hjælp med dokumentation og et stigende tegnings behov. Derfor har Tech-Huset hjulpet dem ved at sende en konsulent ud og hjælpe dem så de kan skifte fra 2D til 3D produktionstegninger.

Læs hele kundecasen på linket nedenfor.