Fyns Karosseribyg kundecase

Hos Fyns Karosseribyg (FKB) i Odense opbygger de lastvogne og skræddersyr alt bag førerhuset såsom åbne lad, glasfiber- og distributionskasser, fragtlad, lifte og kraner. I forbindelse med disse opbygninger havde FKB brug for hjælp til at optimere deres udfoldning- og produktionstegninger.

I begyndelsen var der kun brug for hjælp til nogle Ad-Hoc opgaver, hvor en af vores konsulenter med konstruktør erfaring løste disse remote. Dette udviklede sig dog til, at FKB havde brug for en fuldtids ressource, som kunne hjælpe med at løse deres stigende tegning- og dokumentations behov on site i Odense.

Her trådte vi i Tech-Huset til i løbet med en konsulent der var plug-and-play med PC og adgang til alle  tegneprogrammerne, der var behov for til denne opgave. I  løbet af 3 dage havde vores konsulent, Nicklaes Nielsen allerede den første tegning klar.

En af opgaverne, som der skulle løses var vangeforstærkning til kran med ekstra sideplader, som svejses på. Her starter vores konsulent med et layout i AutoCAD 2D, hvorefter dette konverteres til 3D Inventor for at lave en mere detaljeret udfoldning og produktionstegning, som produktionen kan følge under opbygning. Ved at opdatere fra et layout i 2D til 3D bliver tegningerne mere præcise og når der skal opbygges og bores mange huller på en eksisterende sideplade er det essentielt med den ekstra dimension som 3D tegningerne giver.

”Der hvor jeg synes, at Tech-Huset er stærke er på den store fleksibilitet, der har været udvist. Altså uanset hvilken opgave og uanset hvor lidt forberedt jeg har været i forhold til at forklare en opgave, men så har I lyn hurtigt kunne sætte jer ind i problematikken og løst den lyn hurtigt. Det vidner om, at I har erfaring fra tidligere opgaver og at I kan relatere det til en anden branche„
Lars Jørgensen
Ingeniør og teknisk salgssupport

Kundecase interview video

I videoen er vi på besøg hos Fyns Karosseribyg og interviewer Lars Jørgensen om brugen af Tech-Huset’s konsulenter. Vi taler om, hvordan FKB har kunne optimere deres arbejde og produktionstegniner grundet hjælp fra blandt andet vores konsulent Nicklaes Nielsen.

Lars Jørgensen, Fyns Karosseribyg
Nicklaes Nielsen, Tech-Huset konsulent

Konsulent i Tech-Huset?

Kunne du tænke dig at blive konsulent ved Tech-Huset? Så læs mere om vores ledige stillinger her og ansøg.
Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os, da vi altid leder efter både fastansatte og freelance ingeniører og bygningskonstruktører inden for maskin- og byggebranchen.

Følg med på vores andre platforme