Mandag den. 08 juli 2024

Den første ESG-rapport

Så fik vi taget hul på det første skridt i den bæredygtige retning. 
I dag kan vi i Tech-Huset offentliggøre vores første ESG-rapport for 2023.

Vi har valgt at fokusere på vores CO2-udledning i forhold til energiforbrug, vandforbrug, brændstofforbrug, sygefravær og kønsdiversitet. Yderligere har vi igangsat procedurer i henhold til GDPR, whistleblower ordning samt bestikkelse og korruption.

Rapporten har til formål at øge fokus på vores energiforbrug og kontinuerligt tracke og følge dette tæt hvert år, således vi kan iværksætte de tiltag, der måtte vise sig nødvendige, i forhold til at mindske vores CO2-udledning som virksomhed.

Specielt de sociale dele i rapporten såsom medarbejdertilfredshed og vilkår er noget, der har stor interesse og opmærksomhed for os i Tech-Huset, da vi ønsker at have og forsat skabe en god arbejdskultur og et god arbejdsmiljø.

Hvis du er nysgerrig og ønsker at læse hele ESG-rapporten fra 2023, kan du læse mere på nedenstående.

Tirsdag den. 02 juli 2024

Eventyret om Tech-Huset!

I dag for præcis 5 år siden startede eventyret om Tech-Huset A/S 📖🎂.
Det hele begyndte da en ambitiøs og energisk kvinde Ida Storm Kristensen samt en teknisk kyndig og idérig mand Thomas Esbjerg mødte hinanden på deres faglige vej. Hurtigt besluttede de at opstarte Tech-Huset, som dermed så dagens lys for første gang den 2. juli 2019.

Som tiden gik voksede Tech-Huset – og både Ida og Thomas fik utrolig travlt. De måtte derfor hidkalde hjælp til at fortsætte og udvikle eventyret. Heldigvis var der hjælp at hente – og flere og flere dygtige medarbejdere og konsulenter er kommet til de seneste 5 år.

Tech-Huset er i dag vokset til nogen og 50 medarbejdere, hvormed vi på kort tid har været igennem et fantastisk udviklingsforløb. Og det stopper ikke – det er nærmest lige begyndt 😊, Vi glæder os til at eventyret kan fortsætte👏🏻.

Vi ser frem til at hjælpe mange flere fantastiske virksomheder med deres opgaver og udfordringer, hvor vi især kan bidrage til tekniske tegne- og konstruktionsopgaver i kraft af vores store stab af kompetente og energifyldte medarbejdere!

Onsdag den 05. juni 2024

Flere kræfter til salgsteamet

Velkommen til vores nye Key Account Manager!

Lena Falsig Uth har arbejdet med B2B salg i mange år og har stor erfaring med at begå sig i det lidt mere tekniske landskab. 

Vi er meget glade for at kunne udvide vores salgsteam, så vi forsat kan have en tæt dialog med vores værdsatte kunder.

Så tag rigtig godt imod Lena når hun begynder at komme rundt på besøg i landet😊

Kontakt Lena for en uforpligtende snak på:
📧 lfu@tech-huset.dk
📲 +45 5151 3403

Mandag den 03. juni 2024

Velkommen til Carsten

Så startede vores nye Projektchef!
Vi er utrolig glade for, at vi i dag har fået endnu en hashtagtechhusianer med på holdet 👏🏻
Carsten Opauka Bertelsen kommer senest fra en stilling inden for vindindustrien, og med hans ekspertise inden for automation og tekniske projektopgaver, er vi helt sikre på, at vi nok skal få stor gavn af hans store erfaring. Carsten kommer til at have den løbende kontakt med vores konsulenter i vest.

Du kan fange Carsten på:
📧 cob@tech-huset.dk
📲 +45 4046 9616

Onsdag den 22. maj 2024

Ny Key Account Manager

Det går dejligt stærkt for tiden.
Vi er utrolig stolte og glade for, at vi nu kan udvide vores salgsteam med en ny Key Account Manager, Lena Falsig Uth.

Lena kommer med en solid B2B-salgserfaring og et bredt branchekendskab samt knowhow fra den tekniske verden.

Vi ser frem til at kunne fortsætte og udvikle den tætte dialog med vores fantastiske kunder, hvorfor vi forstærker salgsteamet yderligere – og dermed kan udbrede kendskabet til Tech-Huset i hele Danmark.. Vi glæder os så meget til juni!!

Onsdag den 15. maj 2024

Ny projektchef - VEST

Nedtællingen er i gang!
Vi glæder os til juni, hvor vi kan byde velkommen til en ny
hashtagtechhusianer, nemlig vores nye projektchef Carsten Opauka Bertelsen.

Carsten bliver projektchef for vores konsulenter i vest og kommer til at have ansvaret for alle vores konsulenter, der er tilknyttet projekter i Vestdanmark.
Han medbringer en stor teknisk erfaring fra både automation og tekniske projektopgaver og har tillige solid erfaring med personaleansvar og kundedialoger.


Dermed starter et nyt kapitel i Tech-Huset’s vækstrejse!

Tirsdag den 16. april 2024

Besøg af MetalNetværket

Vi havde en fantastisk eftermiddag, tirsdag den 16. april.
Der var utrolig god stemning og energi blandt alle deltagere samt spændende oplæg om 3D modellering præsenteret af Kvejborg ApS samt oplæg af vores egne Michael Mikkelsen og Thomas Esbjerg, der præsenterede Tech-Huset og nogle af de spændende cases vi arbejder på.

Der var utrolig godt engagement, gode spørgsmål, dialog og input fra medlemmerne.
Så det var en stor fornøjelse og nemt at være vært for et arrangement i Metal Netværket.

Vi gik heldigvis heller ikke ned på forplejning , da vores skønne madmor havde sørget for både chokolade, kage, sandwich og lækre drikkevarer til dagens anledning.

Fredag den 8. marts 2024

Ingen vækst uden dygtige mennesker

JydskeVestkysten har i denne uge skrevet en artikel om vores vækstrejse fra 2019 til i dag.
De sidste 5 år har der været fart på og det er ingen hemmelighed, at væksten her i Tech-Huset er mærkbar.

En vækst der både kan ses på bundlinjen, men også i forhold til ansatte, hvor vi i dag er mere end +54 mennesker i virksomheden.
Det kræver forandring, tilpasning og fleksibilitet. Især fleksibiliteten er vigtig for os, som det konsulenthus vi bestræber os på at forme og være, hvorfor vi også har åbnet kontorer i København og Esbjerg, for at tilpasse vores kunders ønsker og behov og fortsat vækste.

Vi er utrolig heldige at så mange dygtige, kompetente, engagerede ingeniører, tekniske tegnere, konstruktører og projektledere inden for både byggeri- og maskinindustrien har lyst til at være en del af Tech-Huset. Det har bestemt ikke været en nem opgave at løfte så meget på kun 5 år, men det er altid nemmere med et godt hold omkring sig.

Derfor er det også en spændende opgave som ligger foran os i Tech-Huset, og vi har mange spændende planer for fortsat at udvikle virksomheden sammen med vores kunder og de dygtige mennesker, som vi er så heldige at have i både vores portefølje og på kontoret til at løfte opgaven.

Michael Mikkelsen, CEO hos Tech Huset ApS

 

 

 

Michael Mikkelsen, CEO fortæller:

Vi vil fortsætte med at fokusere på vores kerneforretning inden for teknisk konsulentvirksomhed og derigennem styrke vores position som en
teknologisk frontløber, der investerer i teknologiske fremskridt og
de rigtige mennesker.

Følg os på de sociale medier og deltag i debatten.