Fredag den 8. marts 2024

Ingen vækst uden dygtige mennesker

JydskeVestkysten har i denne uge skrevet en artikel om vores vækstrejse fra 2019 til i dag.
De sidste 5 år har der været fart på og det er ingen hemmelighed, at væksten her i Tech-Huset er mærkbar.

En vækst der både kan ses på bundlinjen, men også i forhold til ansatte, hvor vi i dag er mere end +54 mennesker i virksomheden.
Det kræver forandring, tilpasning og fleksibilitet. Især fleksibiliteten er vigtig for os, som det konsulenthus vi bestræber os på at forme og være, hvorfor vi også har åbnet kontorer i København og Esbjerg, for at tilpasse vores kunders ønsker og behov og fortsat vækste.

Vi er utrolig heldige at så mange dygtige, kompetente, engagerede ingeniører, tekniske tegnere, konstruktører og projektledere inden for både byggeri- og maskinindustrien har lyst til at være en del af Tech-Huset. Det har bestemt ikke været en nem opgave at løfte så meget på kun 5 år, men det er altid nemmere med et godt hold omkring sig.

Derfor er det også en spændende opgave som ligger foran os i Tech-Huset, og vi har mange spændende planer for fortsat at udvikle virksomheden sammen med vores kunder og de dygtige mennesker, som vi er så heldige at have i både vores portefølje og på kontoret til at løfte opgaven.

Michael Mikkelsen, CEO hos Tech Huset ApS

 

 

 

Michael Mikkelsen, CEO fortæller:

Vi vil fortsætte med at fokusere på vores kerneforretning inden for teknisk konsulentvirksomhed og derigennem styrke vores position som en
teknologisk frontløber, der investerer i teknologiske fremskridt og
de rigtige mennesker.

Følg os på de sociale medier og deltag i debatten.