Vores kompetencer

Byg og Maskin

Vores brede erfaring og dybe kompetencer giver os en unik mulighed for at forene byg, maskin og 3D print under et tag. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne, i forhold til licenser og programmer vi bruger. Vi er superbrugere af programmerne og er klar til arbejde sammen med jer.

maskin ikon
Maskin

Indenfor maskinbranchen hjælper vi dansk industri indenfor mange forskellige områder. Blandt andet har vi løst opgaver inden for food, pharma, medico og agriculture. Her kan vi finde en konsulent der passer lige til dit behov. Vores kompetencer dækker blandt andet: conveyorbånd, industrianlæg, gribere, stål konstruktioner, maskin, produktion, proces og prototype udvikling. Her har vi kompetencer indenfor: Autodesk Inventor, SolidWorks, Creo og Solid Edge.

Byg ikon
Byg

Indenfor byg er vi leverandører inden for alle byggeriets faser, blandt andet el, VVS, ventilation, bygningsstål og beton. Vi kan blandt andet levere: bygningskonstruktører og tekniske tegnere, der også har kompetencer inden for BIM og de forskellige faggrupper, samt IKT-kompetencer. Indenfor byg bruger vi Autodesk Revit, Autodesk AutoCAD, BIM360, Dalux og MagicCAD

Såfremt i ønsker et andet program, så er sandsynligheden for at vi kan hjælpe stadig stor, tag endelig fat i os og hør nærmere.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt information

Beskriv gerne opgaverne eller idéer i en besked til os – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. 

Eller kontakt os direkte på.

+45 53871711

kontakt@tech-huset.dk

Vi står altid klar.