Om Tech-Huset

Danmarks mest fleksible konsulent-hus

tekniske tegninger som skræddersyet løsning
Tech-huset ansatte anno 2 juni 2023

Vi brænder for at lave tekniske tegneopgaver, 3D- og konstruktionstegninger. Vi kan udarbejde opgaven hos dig eller på vores egen tegnestue i Kolding. Så snart du har idéen til det næste projekt, står vi klar til en uforpligtende samtale.

Tech-Huset blev stiftet i sommeren 2019. Dengang var kontoret på bare 36m2, men visionerne for fremtiden og målet var klart. Siden da er det gået stærkt, vores kontor er i en 130 år gammel bygning og dækker nu 330m2 på havnen i Kolding med parkering- og anløbsplads. Vi har også udvidet med et kontor i København V, hvor vi er at finde i de gamle slagterihaller i Kødbyen. Målet er stadig det samme, vi vil være Danmarks mest fleksible konsulenthus .  

Vi hjælper vores kunder i hele landet,  og er specialister inden for maskin- og byggebranchen. Vores team har en bred vifte af fagligheder. I huset har vi maskiningeniører, maskin- og bygningskonstruktører, tekniske- og grafiske designere. 

Det gør at vi kan være med i dit projekt hele vejen, lige fra ide til produktudvikling. Derudover, tilpasser vi løsningen til netop jeres behov. Det er med til at gøre os til Danmarks mest fleksible konsulenthus. 

Vi kan sende konsulenten ud til dig eller løse opgaven på vores tegnestue. Vi kan også være din ressource i travle perioder, eller løbende varetage hele konstruktionsprocessen.  

Vi stiller også gerne hardware og licenser til rådighed, hvis der er behov for det. Gennem erfaring har vi lært, hvor tidsbesparende det kan være, at starte ud med de rigtige ressourcer.  

Har du spørgsmål eller har brug for en uformel snak om det næste projekt? Så benyt endelig kontaktformularen nedenunder. Du er også velkommen til at ringe på +45 2976 3475. – Vi står klar når i har brug for os.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt information

Beskriv gerne opgaven eller din ide i en besked til os – så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. 

Eller kontakt os direkte på.

+45 53871711

kontakt@tech-huset.dk

Vi står altid klar. 

    Vores tegnestue og hovedkontor i hjertet af Kolding

    kontor i København V

    Noho(1)