Wicotec Kirkebjerg kundecase

Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner, der fokuserer på byggeri, industri og infrastruktur. Alt sammen nogle af vores konsulenters kernekompetencer inden for både el, vvs, ventilation, sprinkling og anlæg.

I Hillerød er det nye 123.000 m2 firkløverformede super hospital ved at blive bygget, og der udfører Wicotec Kirkebjerg den omfattende teknikenterprise. Det kommer til at hedde NHN – Nyt Hospital Nordsjælland og bliver med +570 sengestuer med direkte udgang til grønne rekreationsområder. 

Afdelingschef Lars Djernæs har 30 personer på projekteringen af vvs, hvor tegningerne fra bygherre og rådgiver skal gøres bygbar til montørerne. Her bistår vi fra Tech-Huset med +10 konsulenter, der hjælper med optimering og opbygning af 3D-modellering i Revit, MagiCAD og BIM 360 koordinering således montørerne kan følge detaljerede produktions- og montagetegninger/planer.

Kundecase interview video

I denne video kan du høre og se mere om Tech-Huset’s rolle i byggeriet på NHN og  interview med afdelingschef Lars Djernæs.

I denne video kan du se og høre om NHN byggeriet og interview med afdelingchef Lars Djernæs og BIM Coordinator Violeta Olaru fra Tech-Huset.

"Hvis jeg skal sige 3 ting, om samarbejdet med Tech-Huset så er det hurtig ressource regulering, smidigt samarbejde og det er de rigtige folk til opgaven„
Lars Djernæs
Afdelingschef vvs- og sprinklerprojektering
Vores seje konsulenter fra Tech-Huset på Wicotec Kirkebjerg projektet

Vores konsulenter på projektet med Wicotec Kirkebjerg  er uddannet bygningskontruktører med speciale i VVS og Venilation. De arbejder selvstændigt i teams, hvor de er anført af vores egen dygtige projektleder. I dette tilfælde, Violeta Olaru. De 2 afsnit som vores konsulenter arbejder på er sengestue teamet og kælder teamet. 

Når vores konsulenter arbejder på tekniske projekter kan de enten sidde på kontorene hos kunden, i dette tilfælde hos Wicotec Kirkebjerg i Taastrup eller on-site i containerbyen i Hillerød. Hvis ikke der er plads til vores konsulenter hos kunden har vi hos Tech-Huset egne kontorer, hvor vores konsulenter kan arbejde fra, hvis de ønsker dette ellers kan de også arbejde hjemmefra. 

 

Konsulent i Tech-Huset?

Kunne du tænke dig at blive konsulent ved Tech-Huset? Så læs mere om vores ledige stillinger her og ansøg.
Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os, da vi altid leder efter både fastansatte og freelance ingeniører og bygningskonstruktører inden for maskin- og byggebranchen.

Følg med på vores andre platforme