Vores kompetencer

Byg og Maskin

Vores brede erfaring og dybe kompetencer giver os en unik mulighed for at forene byg, maskin og 3D print under et tag. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne, i forhold til licenser og programmer vi bruger. Vi er superbrugere af programmerne og er klar til arbejde sammen med jer.

Maskin

Indenfor maskinbranchen hjælper vi dansk industri indenfor mange forskellige områder. Blandt andet har vi løst opgaver inden for food, pharma, medico og agriculture. Vi er eksperter i at searche og finde den eller de rette konsulenter, der passer lige til jeres behov. Vores kompetencer dækker blandt andet: conveyorbånd, industrianlæg, gribere, stål konstruktioner, maskin, produktion, proces og prototype udvikling. Her har vi kompetencer indenfor: Autodesk Inventor, SolidWorks, Creo og Solid Edge.

Byg

Indenfor byg er vi leverandører i alle byggeriets faser, blandt andet el, VVS, ventilation, bygningsstål og beton. Vi kan blandt andet levere: bygningskonstruktører og tekniske tegnere, der også har kompetencer inden for BIM og de forskellige faggrupper, samt IKT-kompetencer. Indenfor byg bruger vi Autodesk Revit, Autodesk AutoCAD, BIM360, Dalux og MagicCAD

Tidligere projekter

Maskin
Maskin
Bygge projekt
3D kile
3D print

I Tech-Huset tilbyder vi maskinkonstruktion indenfor alle gængse CAD-systemer. Vi holder os altid opdateret indenfor de nyeste trends og programmer. Vi udarbejder løsninger til en stor del af dansk erhvervsliv. 

Tech-Huset har leveret tekniske specialister og ressourcer til store dele af dansk erhverv. 

Diverse Revit/MEP og MagiCAD opgaver i Postbyen, København og Danske Banks nye hovedsæde. Et projekt hvor alle de sidste nye teknologier er blevet anvendt.

Udvikling af produkt i samarbejde med Århus Universitetshospital. Produktet er et specialværktøj til håndtering af kasser, til at skåne fingrene. Behovet opstod efter henvendelse fra Arbejdstilsynet.   

Fra problem til løsning gik der få måneder. Et klasse eksempel på samarbejde mellem kunde og Tech-Huset. 

Kassekilen er nu implementeret i hele Region Midtjylland til glæde for mange hænder!