3D tegninger

3D tegninger

Få det visuelle overblik

Uanset hvad du skal have konstrueret, så kan vi gøre det i 3D. Vi tilbyder blandt andet:

3D tegninger
Virtual reality
Prototyper

Vi har meget forskelligt software til rådighed, så du er sikker på at få din 3D tegning, præcis som du ønsker den.

3D tegninger til alle formål

Vores team af konsulenter har flere års erfaring med at konstruere 3D tegninger, og mange af dem har en håndværksmæssig baggrund. Det sikrer dig de bedste forudsætninger, når dit projekt skal konstrueres.

Har du en ide til et produkt og mangler arbejdstegningen, så kan vi hjælpe. Vi kan både fremstille en færdig arbejdstegning til at sende til produktion, og vi kan fremstille tegningen i 3D.

Har du en arbejdstegning, kan vi omdanne den til en 3D tegning. Dette kan hjælpe dig til at få et bedre visuelt indtryk og til at identificere mulige designforbedringer.

3d tegning
Virtual reality produktion

Virtual reality produktion

Der er stort set ingen grænser, når man træder ind i den virtuelle verden. Det åbner op for nye muligheder og innovation.

Med virtual reality kan du få en digital tvilling af et fysisk system, eksempelvis Jeres produktionsanlæg. Med en digital tvilling kan du teste systemerne virtuelt, og på den måde forbygge opsætningsfejl.

Ved at se produktionsanlægget i virtual reality kan du blandt andet optimere processer og design, samt oplære medarbejdere i nye systemer.

Virtuel reality kan også med fordel anvendes til produktudvikling, hvor produkterne kan opleves, funktionstestes og få fortaget designmæssige forbedringer.

Fra 3D tegning til 3D print

Har du et ønske om at se dit emne/produkt som prototype, kan dette opnås med 3D print. Vi har de nyeste teknologier inde for 3D print til rådighed og kan hjælpe dig med en færdig model i mange forskellige materialer:

– Plast
– Metaller

Kontakt os for at høre nærmere.

3D tegninger til 3D print

Tech Huset ApS

Toldbodgade 16
6000 Kolding
+45 23300907
kontakt@tech-huset.dk
CVR: 40633561

Få et uforpligtende tilbud